Heroes of the Storm Gameplay

Heroes of the storm is een prachtig nieuw online game, maar hoe speel je dat spelletje nu? We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten waar je aan begint wanneer je besluit om Heroes of the storm te spelen. Daarom geven we je hier graag een klein en handig overzicht.

Gameplay
Heroes of the storm Gameplay

De vier soorten helden

Zoals bij ieder multiplayer game heb je de keuze tussen 4 helden met ieder een aparte en unieke persoonlijkheid. Zo heb je de assassin of huurmoordenaar, de warrior of strijder, de support of helper, of de specialist (en de laatste spreekt voor zich).

Wanneer je dat wilt, kun je de helden nog verder aanpassen aan je persoonlijkheid. Zo kun je niet alleen de kleding van je held aanpassen, maar ook de wapenuitrusting en andere praktische mogelijkheden. Daarover volgt meer in het artikel dat helemaal aan de helden gewijd werd.

Intense gevechten

Bij Heroes of the storm zijn de gevechten intens en kunnen ze zo afgelopen zijn. Kort maar krachtig dus. Tegelijkertijd staat het spel garant voor toch heel veel spelplezier waardoor je het spel steeds weer opnieuw wilt spelen.

HOS game
Intense gevechten in Heroes of the Storm

Een echt teamspel

Heroes of the storm speel je met een heel team. Je wordt ook beoordeeld als team en je haalt ook resultaten door intense samenwerking met je teamleden. Iedere held, ieder teamlid krijgt een eigen rol die anders is, maar die echt nodig is om het gevecht te winnen.

Battlegrounds Arena

Gevechten worden uitgevochten op het strijdtoneel. Zoveel is duidelijk. Bij Heroes of the storm heb je een ruime keuze uit battlegrounds of strijdtonelen, en het is als het ware de setting van het strijdtoneel die bepaalt: soms moet je het opnemen tegen spookschepen, en de volgende keer zit je helemaal ondergronds beenderen en knoken te verzamelen. Afwisseling is zeker een grote troef van dit spannende spel!

HOS Arena
Vechten in de Battlegrounds Arena

Bevriende en vijandige steden

Bevriende en vijandige steden worden in dit spel met elkaar verbonden door verschillende paden en weggetjes. Iedere stad is uitgerust om vrienden te ontvangen en vijanden te bekampen. Zo zijn er wachttorens die uiteraard een grote hulp kunnen zijn, maar ook ingenomen kunnen worden door de vijand.

Bondgenoten

Sommige steden zijn handelssteden. Ze liggen bezaaid tussen de verschillende strijdtonelen in. Wanneer ze verslagen worden, kunnen ze bondgenoten worden. Dit is extreem handig om weten, want bondgenoten heb je nooit genoeg als je dit spel wilt winnen. Zo blijft Heroes of the storm altijd verrassend en gaat het nooit vervelen!Heroes of the Storm - Gratis download

Vanaf 2 juni is Heroes of the Storm van Blizzard officieel op de markt en is de game voor iedereen gratis speelbaar. Blizzard gaat met Heroes of the S… Meer →


Heroes of the Storm Cheats

Winnen met Heroes of the Storm komt aan op veel oefenen en spelen. Sommige mensen kunnen echter niet wachten om verder te komen en zijn op zoek naar e… Meer →


Heroes of the Storm Download

Heroes of the Storm is een nieuw online spel dat al gespeeld kan worden in beta. Als je een key hebt, kun je Heroes of the Storm gratis downloaden. Ho… Meer →