Heroes of the Storm Wiki

Het spel Heroes of the Storm werd ontwikkeld door het bedrijf Blizzard Entertainment en werd in beta uitgebracht op 12 januari 2015. Dit is een multiplayer gevechtsgame, maar de ontwikkelaars hadden zelf liever aan een andere benaming gedacht. Dit spel werd gebaseerd op de eerdere spellen Warcraft, Diablo en Starcraft, en dit is te merken ook. In de Heroes of the Storm Wiki kun je van alles vinden over de verschillende onderdelen van de game.

Wiki
Wiki geeft o.a. inzicht in de verschillende heroes

Helden

De helden die je terugvindt in dit spel kunnen onderverdeeld worden in 4 categorieën: de Assassins, Warriors, Support of de Specialists. Binnen elke categorie word je verzekerd van een ruime keuze. Zoals bij andere spellen zoals League of Legends en Dota zijn de helden gedurende een bepaalde tijd vrij te verkrijgen. Het is verstandig bedreven te worden in de skills van een diversiteit van heroes.

Icons

De helden, battlegrounds, stats, talenten, forten, handelsposten, wachttorens en artifacts zijn belangrijke onderdelen van het spel Heroes of the Storm. De icoontjes of pictogrammen die ze aanduiden zijn duidelijk herkenbaar.

Heroes met talenten

De helden ('heroes') gebruik je om dit spel te spelen. Iedere held heeft zijn eigen mogelijkheden en talenten. Kies je held op basis van de battleground waarin je het spel gaat spelen.

Battlegrounds

De battlegrounds zijn de strijdtonelen waar de virtuele gevechten plaatsvinden. Ze zijn zeer verschillend qua uitzicht, maar op een aantal punten zijn er zeker overeenkomsten: de forten, de lanen en de handelsposten zijn terugkerende plaatsen in iedere battleground.

Gameplay
Vechten in de Battlegrounds Arena

Stats

De statistieken (stats) geven duidelijk aan hoe je ervoor staat. Hier wordt visueel bijgehouden over welke en hoeveel kracht de held beschikt gedurende het spel. Dit geldt voor de aanval, de verdediging en de mogelijkheden.

Forten

De forten worden geplaatst langs de lanen en kunnen aangevallen of verdedigd worden

Handelsposten

De Handelsposten vind je ook langs de lanen. Ze kunnen aangevallen worden, en wanneer verslagen, geven ze hun kracht door.

Wachttorens

Wanneer de wachttorens aangevallen worden, geven ze hun zicht door aan hun overwinnaars.

Artefacts en voorwerpen

Bijzondere voorwerpen en artefacts hebben bijzondere krachten. Altijd handig om bij de hand te hebben en te verzamelen.

Hero
Sterke heroes met diverse talenten

Wil je nog meer te weten komen?

Registreer je dan als speler van Heroes of the Storm en discussieer met andere gebruikers over het spannendste spel van het moment. Het is altijd handig om onderling tips uit te wisselen.

Alhoewel dit game pas iets meer dan een maand bestaat, en zich nog steeds in beta bevindt, is dit spel zeer populair. De 9 miljoen spelers die er nu al zijn, kunnen er maar niet genoeg van krijgen.Heroes of the Storm Gameplay

Heroes of the storm is een prachtig nieuw online game, maar hoe speel je dat spelletje nu? We kunnen ons voorstellen dat je wilt weten waar je aan be… Meer →


Heroes of the Storm - Gratis download

Vanaf 2 juni is Heroes of the Storm van Blizzard officieel op de markt en is de game voor iedereen gratis speelbaar. Blizzard gaat met Heroes of the S… Meer →


Heroes of the Storm - Heroes

Wat zou Heroes of the Storm zijn, zonder helden? De heroes of champions vormen de spil van de game. Tijd om eens nader kennis te maken!… Meer →